Gemaakt door AWing  © 2008-2015


AWing

Museumlaan 2

5825 AK Overloon


Over mij.

De expert voor alle voorkomende computerproblemen bij u in de buurt.


Ik ben een vijftiger met heel veel passie voor PC’s en automatisering in het algemeen.

Halverwege jaren tachtig van de vorige eeuw (!) was ik al bezig met Pascal, Basic en Windows. Rond die periode had ik een nieuwe, draagbare, IBM gekocht.


Deze was zo groot als een naaimachine maar ik kon hem wel overal mee naar toe nemen. In die tijd had nog niemand van een laptop gehoord. Die IBM heb ik nog steeds en ik zet hem nog wel eens aan om eventjes weer met beide benen op de grond terug te komen. Dan merk je weer op welke schaal veranderingen op dit gebied hebben plaatsgevonden. Een wereld van verschil.


In de periode tot 2009 heb ik diverse betrekkingen gehad bij verschillende bedrijven die zijdelings met automatisering te maken hadden. Wel ben ik bij die bedrijven bezig geweest als systemadministrator, webmaster en PC troubleshooter.

Toen het, in de branche waarin ik werkzaam was, economisch minder goed ging heb ik in 2009 een lang gekoesterde wens werkelijkheid gemaakt; een eigen bedrijf!

Vanaf die tijd ben ik, met veel plezier bezig voor particulieren, kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen met PC’s in de breedste zin van het woord. De meeste klanten komen uit de regio.


Ik onderhoud, verkoop en repareer PC’s, geef mensen advies, los software problemen op.

Kortom problemen die met PC, tablet, internet, wifi, router, telefoon en applicaties te maken hebben kan ik oplossen.


Verder vind ik belangrijk:

- Persoonlijke aandacht; alle aandacht voor uw problemen.

- Betrouwbaarheid; veel vertrouwelijke gegevens zijn opgeslagen op uw PC; die mogen niet in vreemde handen terechtkomen.

- Vakkundig; ik werk al met PC’s sinds begin jaren 80 en heb mezelf in de loop van de jaren steeds op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen; ik onderhoud nauwe contacten met mijn leveranciers.

- Snel: U kunt rekenen op een snelle reactie of het nu gaat om een reparatie, vervanging of onderhoud.

- Eén aanspreekpunt: u heeft altijd één aanspreekpunt voor alle problemen die zich voordoen met soft- en hardware; dit aanspreekpunt is altijd bereikbaar en heeft persoonlijke aandacht voor uw probleem.

- A klasse hardware: Hardware wordt alleen maar afgenomen bij een klein aantal gerenommeerde fabrikanten en wordt alleen maar compleet ingericht en getest bij u thuis afgeleverd.

- Uitgebreide beveiliging: door AWing geleverde PC’s zijn altijd voorzien van uitgebreide bescherming tegen virus en malware;

- Kostenbewust: ik maak altijd een kosten/baten analyse en stel alternatieven voor zodat u altijd een weloverwogen beslissing kunt nemen.  Mocht tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijken dat de situatie anders is dan gedacht dan zal eerst contact worden gezocht om verdere acties door te nemen.      

- Flexibel: mocht u tijdens het reparatie proces toch van mening veranderen of u bent toch niet geheel tevreden neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.  Mijn nam is:

Twan Wilmsen en ik help kleine zelfstandigen en particulieren met computear en netwerk.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en download gratis

“Vijf tips voor veilig internet en computer gebruik”.